Детска поличка тюл ту-ту. Серия 3бр


Детска поличка туту, материя - тюл. Богата и ефирна. Посочената цена е за серията.
Детска поличка тюл ту-ту червена. Серия 5бр

Детска поличка тюл ту-ту червена. Серия 5бр

Детска поличка тюл ту-ту бяла. Серия 5бр

Детска поличка тюл ту-ту бяла. Серия 5бр